01 marca 2020 degustacja w "Małe Co Nieco" umocniła mnie w przekonaniu, że najlepszym partnerem dla dobrej jakości kawioru jest nie tylko zimna wódka, ale i dobry musiak, a nawet wino spokojne... Oczywiście białe, wytrawne, dość kwasowe, ale z nutą owocowej słodyczy.

Oczywiście pełne, wyraziste szampany będą genialnie uzupełniać smak ikry, ale co mnie zaskoczyło... daje radę także wyższa półka prosecco, czy nawet wino spokojne, wczoraj pod postacią aromatycznego grillo.

Nie mniej jakość polskiego kawioru z hodowli w Gosławicach powaliła mnie. Doskonałość i absolut! Nie mniej smakowity był sam jesiotr... Wędzony w całości jest niebiański.

Takie degustacje, to ja mogę robić 6 razy w tygodniu
Cudowni ludzie, pyszna kuchnia!
Kawior z jesiotra... Dwa gatunki!
Tatar z jesiotra
Pana cotta z jesiotra?...
Pierogi z gęsiną
Wołowina duszona

Polecam!!!

https://www.facebook.com/GIT.maleconieco/

843027668610695076617038523579954321948672o
8826594428746560826162856866611133785047040n
881773682048574642023648939266281006170112n
8788125428746562059496061360901408970244096n
8628280028729948127824122211815506405490688n
8786193928746566259495642786692846000799744n
8788427528746565326162406769768915569475584n
8830716728746564492829156373328015216082944n

PRZYJACIELE I PARTNERZY

PREZENTY & UPOMINKI

© 2015 Kolorwina. Wykonano przez joomlaspace.pl